リテルヒューズの低キャパシタンス TVS ダイオードアレイ ⎯ ESD、CDE、EFT 、雷によるサージに対する保護力を強化

Safeguards high-speed differential data lines including 10/100/1000 Ethernet, WAN/LAN, etc.

SP2555NUTG TVS ダイオードアレイ

CHICAGO, May 31, 2017 — Littelfuse, Inc., the global leader in circuit protection, today introduced a series of a low-capacitance TVS Diode Arrays designed to protect high-speed, differential data lines against electrostatic discharge (ESD), cable discharge events (CDE), electrical fast transients (EFT), and lightning induced surges. Each SP2555NUTG Series TVS Diode Array (SPA® Diodes) can protect up to four channels or two differential pairs up to 45A and up to 30kV ESD. The SP2555NUTG Series offers higher surge tolerance that existing TVS Diode Arrays on the market and meets the lower voltage targets of emerging Ethernet protocols.

Typical applications for the SP2555NUTG Series include protection for 10/100/1000 Ethernet, WAN/LAN equipment, desktops, servers and notebooks, LVDS interfaces, integrated magnetics and Smart TVs.

“With its low capacitance of 2.5pF per I/O and low clamping voltage values, the SP2555NUTG Series is ideal for high-speed data interfaces such as 1GbE applications found in notebook computers, switches, and other network devices,” said Tim Micun, product manager, TVS Diode Arrays at Littelfuse. "That low capacitance preserves signal integrity and minimizes data loss while offering a more robust device safe from electrical threats."

SP2555NUTG シリーズ TVS ダイオードアレイには主に次のような利点があります:

• Low capacitance of 2.5pF per I/O preserves signal integrity and minimizes data loss while offering a more robust device against electrical threats.
  • The 3.0mm x 2.0mm μDFN package is optimized to protect two differential data pairs (four channels) up to 45A and up to 30kV ESD.
  • “Flow-through” design minimizes signal distortion, reduces voltage overshoot, and provides a simplified printed circuit board design.

SP2555NUTG Series TVS Diode Arrays are available in surface mount µDFN-10 packages in tape and reel format in quantities of 3,000. Sample requests may be placed through authorized Littelfuse distributors worldwide. リテルヒューズの販売代理店一覧は littelfuse.com にてお確かめください。

詳細については SP2555NUTG シリーズの製品ページをご覧ください。 For technical questions, please contact: Tim Micun, Product Manager, TVS Diode Arrays, tmicun@littelfuse.com.

1927年創立の Littelfuse, Inc. は回路保護分野におけるグローバルリーダーで、電力制御およびセンサー分野での世界的な躍進を確かなものにしつつあります。 同社は、ヒューズ、セミコンダクタ、ポリマー、セラミックス、リレーおよびセンサーといった技術を必要とする電子機器、自動車および工業市場においてお客様にサービスを提供しています。リテルヒューズは、北南米やヨーロッパ、アジアの 40 ヵ所を超える拠点に 10,000 人以上の従業員を抱えています。詳細についてはリテルヒューズのウェブサイト littelfuse.com をご覧ください。